Breda Blick & Hotell Gute söker Driftansvarig

Brinner du för hotellverksamhet och ledarskap? Jobbar du inom hotell och restaurang och vill utvecklas i din karriär? Breda Blick & Gute AB driver två hotell och ett café belägna innanför ringmuren i Visby. Totalt cirka 65 rum, två matsalar och konferensmöjligheter. Vi söker nu en driftansvarig till båda hotellen och caféet.

Som driftansvarig är du delaktig i samtliga driftfrågor på hotellet och ansvarar för backoffice-sysslor. Du förutsätts även kunna var behjälplig i rekrytering.

Du rapporterar direkt till hotellchef eller ägare och ersätter hotellchefen i dennes frånvaro.

För att trivas i och lyckas i yrkesrollen som driftansvarig behöver man vara en person som är flexibel i arbetsuppgifterna, brinner för att arbeta med gäster och medarbetare, service och fokus på gästerna samt att bidra till en framgångsrik hotellverksamhet rent ekonomiskt.

Personliga egenskaper för en bra driftledare är bland annat en god självinsikt och en positiv grundsyn som smittar av sig och inspirerar andra. Ordning och reda ligger i din natur.

Man behöver vara beslutsam och lösningsorienterad samt att trivas med att snabbt fatta beslut. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i en driftorienterad miljö med högt tempo samt att du uppskattar en blandning av strategiskt och operativt arbete.

Vi förutsätter att du bemästrar svenska och engelska både i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från hotellbranschen.

Breda Blick och Hotell Gute erbjuder dig en helårsanställning.

Arbetet är säsongsbetonat, och vi arbetar med årsarbetstid vilket innebär att du under vissa perioder arbetar mer än heltid och att du under andra perioder kan ta ut extra ledighet.

Vi följer kollektivavtalet Visita – Unionen.

ANSÖKAN

För mer information om tjänsten eller för att maila din ansökan är du välkommen att kontakta
Hotellchef Annie Rosén på: 073-681 00 87 eller annie.rosen@hotellgute.se

TILLTRÄDE

Tillträde sker under hösten/vintern enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen till Breda Blick & Gute AB