Jobba på Gotland i sommar!

Jobba på våra hotell i Visby - Säsong & extra

Är du sugen på att jobba i Visby? Vi söker löpande efter personal som sätter värdskapet först och kan bidra till att överträffa gästernas förväntningar. Har du vad som krävs? Är du rätt person?

Nu söker vi en rad tjänster till våra personliga hotell i Visby, Hotell Gute och systerhotellet Breda Blick! Vi kan främst erbjuda säsongsjobb (april/maj till augusti) men vi söker även extrapersonal året runt. Kolla in roller och arbetsbeskrivningar nedan.
Just nu söker vi även en Driftansvarig på båda hotellen (året runt), läs mer och ansök här!

Innan du klickar dig vidare för att lämna din ansökan se till att ha CV, personligt brev och foto redo då du måste bifoga detta för att din ansökan ska vara komplett.

För oss är det viktigt att skapa en trygg arbetsplats för våra medarbetare och en trygg upplevelse för våra gäster. Därför har vi en alkohol- och drogpolicy som alla medarbetare skall följa.

ANSÖK HÄR!

INFO

Since 75% of our guests are from Sweden we do have a policy that requires fluent Swedish at work, so please note that we only accept applications in Swedish. Följ länken och ansök här:

Rekryteringsformulär »

Driftsansvarig

Brinner du för hotellverksamhet och ledarskap? Jobbar du inom hotell och restaurang och vill utvecklas i din karriär?

Breda Blick & Gute AB driver två hotell och ett café belägna innanför ringmuren i Visby. Totalt ca 65 rum två matsalar och konferensmöjligheter.

Vi söker nu en driftsansvarig till båda hotellen och caféet.

LÄS MER HÄR

Receptionist

I rollen som receptionist arbetar du i huvudsak med in- och utcheckningar, ger information och generell service till våra gäster.. Tempot är periodvis högt och varierande vilket gör att du som söker måste uppskatta dagar som inte är den andra lik. Din roll är viktig för Gute och Breda Blick då du i högsta grad påverkar gästens upplevelse!

Vi söker dig som: • Med stor yrkesstolthet gärna gör det lilla extra för gästen • Har hög servicekänsla • Klarar av högt arbetstempo • Lösningsorienterad • Datavana • Fyllda 20 år • Rökfri • Förmåga att kommunicera på svenska och engelska • Erfarenhet från tidigare receptionsarbete ser vi som en fördel.

Tjänsterna: Säsongsanställning (april/maj till augusti). Ansök här!

Frukostvärd/värdinna

Dina arbetsuppgifter som frukostvärdinna kommer vara att : Förbereda och ställa fram frukostbuffén som serveras from klockan 07.00 Buffén består av både varma och kalla inslag. Du får även vara behjälplig och serva tidiga frukostgäster om de har frågor, plocka undan disk samt förbereda för nästa dag. Vid behov även vara behjälplig med andra på ett hotell förekommande sysslor. En av dina viktigaste uppgifter är även självklart att önska alla tidiga gäster godmorgon med ett leende på läpparna!

Vi söker dig som: • är morgonpigg • Har viss vana i köket av enklare arbetsupgifter såsom koka ägg, steka bacon mm. • Har hög känsla för service och har en positiv inställning till både gäster och kollegor.

Tjänsterna: Säsongsanställning (april/maj till augusti). Ansök här! 

Städare/Städerskor

 Beskrivning av arbetsuppgifter: Städning av hotellrum, badrum/toaletter samt hotellets allmänna utrymmen. Se till så att det är rent och fint i städförråden och att allt är förberett för nästkommande dag. Arbetstiderna kan komma att variera då vi under en viss period kommer ha städning under kvällstid. Beskrivning av kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av hotellstädning är ett plus men inget krav. Tala svenska och engelska.

Tjänsterna: 1 st tjänst är på timme från och med nu och tjänsten utsökas till sommaren. Flera säsongsanställningar (april/maj till augusti). Ansök här!

Vad kan man jobba med?

Hos oss kan du jobba inom flera avdelningar, tex. frukost, städ och reception.

Hur många jobbar på hotellen?

Under sommarsäsongen arbetar det ca. 25 personer på Hotell Gute och Breda Blick.

Hur fungerar det med personalboende i Visby?

Du behöver ett eget boende då vi inte har något personalboende.

Hur ser genomsnittsmedarbetaren ut?

Vil har en genomsnittsålder på 23 år där den stora massan är mellan 20-26 år.

När börjar sommarsäsongen?

De flesta anställda börjar arbeta i mitten av juni.

Måste jag kunna prata svenska?

Ja, då 75% av våra gäster består av svenskar så måste man kunna göra sig förstådd på svenska. Att vara flerspråkig är dock en stor merit.

Hur går rekryteringen till?

Du måste söka här för att få chansen att arbeta hos oss. Vi tar inte emot några ansökningar via post eller e-post. Vi förbehåller oss rätten att intervjua och tillsätta tjänsterna vartefter kvalificerade sökanden inkommer. Vi rekryterar kontinuerligt under året.

Måste jag komma på en personlig intervju för att kunna få jobb och kostar det något?

Ja, man måste genomföra en personlig intervju på plats i Visby och eventuell resa, mat etc betalas av dig själv. Behöver du boende för övernattning bidrar vi med det.

Vem får jobben?

Omöjligt att svara på men vi strävar efter att få så stor mångfald på hotellet som möjligt. Vi har ofta personal som återkommer.

Vad får jag i lön?

Vi går helt enligt HRF-avtalet och lönen utbetalas den 25:e efterföljande månad.

Hur ser arbetstiderna ut?

Allt från tidig morgon till sen kväll/natt beroende på vilken avdelning du arbetar på.