BOKNING

öppettider: mån-fre 09-16.30
0771-42 50 00
bokning@hotellgute.se

 

Stockholmsveckan

Stockholmsveckan i Visby 2021 – Schema & events!

Det är aldrig för tidigt att börja ladda för Stockholmsveckan! Vi på Hotell Gute i Visby är precis som tidigare år supertaggade på att göra veckan så bra som möjligt för alla våra gäster. Sedan några år tillbaka består Stockholmsveckan av två veckor, vecka 29 vecka 30, och de infaller år 2021 mellan den 19 juli och 1 augusti. Kolla in årets schema nedan!

På Hotell Gute hittar du det perfekta boendet under veckan  – En egen liten oas mitt i Visbys medeltida centrum, bara en kort promenad från såväl stora torget som från Visbys hamn.

Pssst! Kolla även in vårt systerhotell vid den botaniska trädgården, Hotell Breda Blick, när ni letar boende i Visby.

Stockholmsveckan är en modern klassiker som bland annat huserar After Beach-festerna på ”Kallis”. Internationell press har kallat Kallis för ”One of the best After Beach parties in Europe” och numer flyger människor in från hela världen för att uppleva festligheterna. Klubben är känd för att presentera några av världens största DJ-akter under veckorna.

OBS: Schemat för Stockholmsveckan 2021 är ej officiellt än.

  • Schema 2021 
    • Mer info kommer

Information och biljetter till evenemangen under Stockholmsveckan 2021 på Kallis hittar man här: http://www.tickster.com/sv/events/search?q=kallis

Utöver Kallis så erbjuds en rad andra festligheter under vecka 29/30 och de brukar pågår långt in på småtimmarna. Säkra kort brukar bland annat vara nattklubbarna Burmeister och Gutekällaren. Vi ses i Visby!

Dubbelrum från1745 kr/natt

Mer info om Kallis: www.kallisvisby.se